Translate

onsdag 23. mars 2011

Litt skummelt!

Etter  å ha skrevet hauger av søknader, plaget alle vennene mine med korretur og gjennomlesning, redigert CV-en min cirka hundreogsyv ganger, registrert CV-en i samtlige rekrutteringsbyråbaser, uten å være i nærheten av å bli innkalt på intervju, startet tankene å surre rundt blogging. Kan jeg blogge meg til en jobb? Kanskje ikke, men jeg kan blogge rundt det å være jobbsøker.

Det er litt skummelt å utlevere meg selv på en måte jeg ikke er vant med, men hva har jeg å tape? Jeg er jo i jobb og får neppe sparken på grunn av litt blogging, dessuten har jeg verdens beste sjef (der kom den! ...men det er faktisk helt sant). Neste utfordring i min jobbsøkerblogg blir da: Hvordan få til en slik blogg uten at det blir sutrende innslag om at verden er urettferdig og at ingen forstår meg?! Og, hvordan gjøre det uten å brenne broer?

Jeg googlet, og fant raskt frem til Andreas Framnes som ga meg smil og inspirasjon. Jeg bestemte meg for å hoppe etter! Nå gjenstår det å se om jeg klarer å fly, eller om det ender i en gigantisk kræsjlanding, uansett, morsomt kan det bli.

Webcruiter.no

1 kommentar:

  1. Tøffa!! :) Du klarer det meste, så du klarer nok dette også du:) Lykke til i din jobbleting:) klem!

    SvarSlett